1. Hvordan køber jeg spillerlicens og hvad er reglerne for spillerlicenser?

Proceduren er:
  1. Vælg spiller
  2. Vælg evt. klub en anden klub, hvis spilleren har skiftet klub.
  3. Klik på "Tilføj" og spillerlicensen tilføjes til "Indkøbskurven"
  4. Gentag evt. ovennævnte trin indtil alle spillerlicenser er tilføjet indkøbskurven.
  5. Klik på "Gennemfør". Du sendes videre til et betalingsvindue, hvor du kan betale med Dankort.

Regler for spillerlicenser:
Der kan kun købes spillerlicens til spillere, som i følge deres deltagelse i holdturnering eller placering på rangliste er pligtig til at købe licens.

For sæsonen 2015/2016 er der 2 kategorier af licens, A & B.
Følgende spillere pligtige til spillerlicens:

Kategori A:
Alle spillere som deltager i holdturnering fra Danmarksserieniveau og opefter, eller som deltager i senior Elite-turneringer.
Specifikt for Ungdom: Spillere, der tilmelder sig i Eliterækken.

Kategori B:
Alle spillere som deltager i holdturnering i Serie 1 og Kredsserie

Kategori B spillere, bliver ikke opkrævet via Badmintonpeople, men når sæsonen er slut (01-04-2016) vil klubberne blive opkrævet B-licens for spillere som har deltaget i en af de 2 øverste kredsserier min. 2 gange og som ikke allerede har en A-licens.
Disse licenser opkræves uden et administrationsgebyr på kr. 17 pr. licens samt opkrævningsgebyr på kr. 100,-. Hvis samme klub er skyldig i både A og B-licenser, så opkræves et administrationsgebyr på kr. 17 pr. licens samt opkrævningsgebyr på kr. 100,- for A-licenserne men ikke for B-licenserne.
På A-licens er prisen 350,-

Vedr. indkøbskurven:
Spillerlicenser betragtes som en "vare", som tilføjes til en indkøbskurv. Spillerlicenserne gemmes først, når du klikker på "Gennemfør" og gennemfører betalingsprocessen.

Betaling på vegne af klub:
Hvis du er klubadministrator får du vist et afkrydsningsfelt med teksten "Betaling sker på vegne afklubnavn". Hvis du sætter et flueben her, vil betalingen blive registreret som hørende til klubben og blive vist på klubbens oversigt over betalinger.

Læs mere om licensen på badminton.dk
Administration & FAQ | Brøndby Stadion 20, Idrættens Hus , 2605 Brøndby | 43 26 21 52 | info@badminton.dk
Brug for et website i klubben?

Kontakt os på:

Gå til kontaktformular
(+45) 43 47 00 14
Website på BadmintonPeople
Kontakt mv.
Dette website er lavet med BadmintonPeoples CMS.

Få et prof. hjemmesideprogram (CMS) til din klub. Kontakt os via kontaktformularen. Klik her.